Assalamualaikum.

Rindu nak blogging. Tapi tulah umur pun dah meningkat (ehem) dan lebih pentingkan tidur dari menaip haha.

Dulu gigih menaip artikel blogging taip ebook lagi.

Apa2 yang kita lalui tu sebenarnya banyak mematangkan diri kita.

I have had enough buat part time tak cukup tido segala. Sekarang dah takde hutang dan luangkan masa jaga ayah yang kurang sihat.

The timing is perfect just trust Him.

Kadang kau lalui hidup cam watzehel lah hidup aku ni sibuk gila kerja-kerja-kerja tapi kau lalui jugak.

For those yang follow me long enough (ada ke) tau I macam zombie last year ayah masuk wad lama lepas Mak meninggal.

To fight the sadness and keserabutanness (??) I create Ig dalinali79.

There I fixed my outer life, in hope to straighten my mind. It fixed here and there.

Life is full of drama, if you like to watch drama.

Samada kau jadi pengarah tak bertauliah atau sabar menunggu dari episod ke episod sampai habis.

Oh so many short stories that I wish I had the time to write.

The introvert in me, dalam kereta membebel-bebel karangkan cerita konon best nak tulis kat blog.

Introvert yang memerhatikan jalan cerita dan baik budi seseorang, bukan mahal atau murah barangannya.

Introvert yang suka bermonolog dalaman dengan diri sendiri.

Introvert yang bila menulis dia happy.

That’s me.

xxxx

Tq for reading.

One thought on “Short

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge