Hi 2019!

Hi assalamualaikum.

Dah hujung Februari 2019 dah baru nak say hi???

Allahu rindu nak blogging tapi sibuk.

Ada dapat emel orang tanya tentang notis bank, saman dll.

Mungkin lepas ni akan share tentang perkara ni lagi sebab ramai juga yang buntu bila terima surat lawyer kan.

Insya Allah.

I discard few things in my life and feels happier.

As you can see I ada Ig tentang organising haha poyo aje kan.

Seriolusly bab organzing ni orang nyampah kat I sebab dulu masa mak pegi haji I susun balik dapur dia- dia tak suka. Pas tu kat ofis lama I arrange file room pun bos tak suka sebab dia susah nak cari fail padehal I susun ikut alphabet nama pemaju. Pastu bila mak dah meninggal I kemas rumah kampung buang segala tok nenek barang dalam peti dan toilet kakak I hangen haha.

Me and organzing haha. You can never satisfy everyone.

But it touch the deepest of your heart bila someone/ unknown people mesej you and say thank you for inspiring kemas-kemas tu walaupun sis sebenarnya cuba menginspiringkan diri sendiri.

Moga I share benda yang informative kat sini lepas ni.

Lau tak ape motif kau bayar tahunan dekat rm100+ dekat web2 ni ahaha.

InsyaAllah I will write again. Amin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge