Assalamualaikum.

So this blog hits 400000 views.

Nombor ni saya start kira 4 tahun lepas. Maybe tepat atau lebih kurang lah.

Walaupun saya dah ada Ig yang lebih kepada hobi (deko dan organizing), jauh dalam hati tetap rindu menulis dekat sini.

Dekat sini macam tulis sorang2, dekat Ig ada direct interaction.

Dekat blog nampak pageviews bergerak, dekat Ig nampak likes and comments.

Masing2 ada kelebihan, dan saya masih sayang blogging.

Ig tu untuk mengisi masa, supaya saya lebih sibuk dekat rumah ada macam2 projek. Nak update pun senang pakai phone aje.

Bila sedih, cuba sibukkan diri tau.

30.9 ni dah 3 bulan mak pergi.

Saya rasa kena move on, kena tulis cerita yang tak tertulis masa mak pergi dulu.

I have the intro, the ending, the moments I want to remember..

Cuma masih belum masanya.

Oh rindu tulis dekat sini.

Sekarang dah tak translate berita luar negara lagi, so laptop tu pun terperam dekat rumah.

Ya Tuhanku, jika aku perlu terus menulis di sini, Kau bukakanlah hati ini… Amin.

Jumpa lagi silent readers.

2 thoughts on “400k

  1. Assalamualaikum kak,
    Hari ini pula genap 5 hari mak saya pergi meninggalkan kami sekeluarga selamanya. Sangat tak dijangka. mak pergi di saat kami letakkan redha sebagai penguat semangat atas apa yang berlaku. sedih yang tak terungkap. moga Allah kurniakan rahmat dan perlindungannya ke atas roh mak saya dan mak akak juga.
    hidayah recently posted…Merasa CUKUP..syukurMy Profile

  2. tulis Ana…tulis.. aku selalu baca. kadang aku rindu2 ko..aku baca balik cerita lama2 ko tu..

    love,
    kawan ko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge