Lagu rindu #2

Assalam.

Simpan koleksi lagu yang adik-beradik paste kat grup bila rindu.

Yang ni dari adik @ anak bongu – wan.

Si terjal ni memang mak paling sayang. In fact mak meninggal dekat Putrajaya pun dekat dengan rumah dia. Puas dia dapat jaga Mak kali ni. Kalau tak dia selalu ke oversea Jerman 3 minggu bagai.

Masa Mak dah meninggal tu I suddenly cakap dengan dia:

Wan Mak sayang kau. Mak meninggal dekat sini.

Out of so many places. Mak meninggal dekat Putrajaya.

Wan lah yang setelkan semua documentation. Dia cerita emo gila masa nak surrender Ic Mak bila buat sijil kematian.

I tak berapa tau lagu rock kapak gini, tapi bila part ‘…bulan purnama’

I die..

Al fatihah untuk Mak. We all love you Mak.

I paste it here so I can dengar again.. later

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge