The wallpaper…

Was checking my pc folders. There was 1 big folder that our IT technician copied everything before upgrading my pc and transferred to my so called new desktop.

Saw a lot of images in the Download folder.

Ada gambar Atuk, Elle and this image.

Kadang dalam hidup ni, ada orang testing kau punya kesabaran memang cukup-cukup. Sometimes you lost in your battle(s) —> lawyer suka buat (s) gini kalau plural haha. Kononnya style lettew -_-”

Kadang kau rasa kenapa orang ni annoying sangattt? Tapi kau kena sabar.

Kadang kau pun tak tau apa kau rasa dengan anak tengah trial maths, dealing with hampagas people, kau rasa nak pergi bercuti???

Beberapa tahun lepas, saya set imej di atas sebagai wallpaper. Saya lihat setiap masa, setiap hari bila di ofis. Bila semua tu dah berlalu, saya tukar wallpaper.

Semua ayat tu memang betul. Allah swt telah letakkan saya di tempat yang paling baik dengan sebaik-baik pelan rancangan. Yang semuanya saya tahu hanya selepas beberapa tahun berlalu.

So lega jumpa wallpaper ini lagi pada hari ni.

Like somenone is telling me, have faith Diana.

Special message for me and maybe for you, too 🙂

p/s : Rindu Atuk and Elle.

 

2 thoughts on “The wallpaper…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge