Graduation

Salam.

Tengah menyetelkan vetting aggreement, tengok kalendar sekali baru perasan..

Saya terlupa birthday Abunnn… 12/6/16

Date ni special sebab birthday BFF saya dan hari saya kehilangan anak kedua saya pada 2008. How can i forget this date kan..

Abun is kinda friend yang super cool, kelakar, comel, always remind kalau ada tindakan yang over2 ke. Selalunya saya tulis satu post untuk orang-orang yang saya chenta nih. But forgive me, langit itu tidak selalu biru, kerja pun penuh table sekarang ni T_T.

Last year dia baca post birthday dia, pastu menitis air mata katanya hehe. Baca di sini.

Abun I always missed geng kita yang gila2 tu. Kadang-kadang lepas solat menitis juga air mata sebab Allah pinjamkan beberapa orang yang sangat istimewa dalam hidup. Nama pun pinjaman satu hari nanti akan diambil semula but I will always be thankful diberi kawan-kawan yang sangat baik.

Lagu Graduation – Vitamin C ni first time dengar masa Farah Fauzana nak berhenti dari Hot FM. Kenapakah akak tak pernah dengar lagu ni dulu, adakah dulu asyik nyanyi lagu Bertemu dan Berpisah Adat Manusia Biasa aje -_-” . Sedih juga lagu ni. Dan abaikan lirik-lirik yang tidak bermakna yew.

Happy birthday Abun. Love you till jannah menuju bahagia —> macam lagu KRU tak?

Favorite part, And this is how it feels….

Bye.

3 thoughts on “Graduation

  1. itulah yang dikatakan moment kan? setiap detik dalam hidup kita tu, kalau pandai kita manfaatkan, bahagianya…
    masa saya jatuh yang teramat sangat masa 2009, Allah hantar kawan2 yang dah lama kenal, tapi tak rapat, masa dekat2 nak terjadi peristiwa hitam tu, tetiba rapat lak ngan diorang, rupanya ada hikmah disebalik musibah.
    Masta recently posted…ROI / balik modal dalam masa seminggu??My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge