Artikel ke 16 – 7 Petua Mudah Lembutkan Hati Anak

Salam. Saya selalu perhati juga keyword yang bawa orang ke blog ini, antaranya – doa agar anak berani sekolah sendiri, atau – doa lembutkan hati anak. Contohnya macam anda google perkataan apa sampai anda jumpa blog saya. Keyword carian ini boleh didetact dari satu perisian dipanggil Google Analytics (GA). Post saya sebelum ini Doa Lembutkan Hati Anak tidaklah begitu popular tetapi sentiasa ada pembaca. Jadi saya dapat idea untuk tulis versi terkini dalam bentuk artikel di Tazkirah net.

Saya baru sembuh dari sakit sebenarnya. Jadi nak menaip kadang-kadang masih sakit kepala. Maaflah kalau saya menulis tak seperti biasa. Bila jenguk blog rindu juga nak menulis. Tapi tak larat nak menaip. Dilema penulis beginilah. Kadang-kadang tak ada idea. Bila ada idea, tak ada kesempatan pula. Dalam dunia ni kita tak boleh dapat semuanya kan.

Ok, jemput baca Artikel ke 16 saya – 7 Petua Mudah Melembutkan Hati Anak-Anak DI SINI.

Nak baca post lama saya cerita Aiman takut pergi sekolah (dan doa lembutkan hati anakKLIK SINI.

Tadi ada banyak cerita nak tulis, lepas tu tiba-tiba lupa -_-” .

Jumpa lagi. Bye!

5 thoughts on “Artikel ke 16 – 7 Petua Mudah Lembutkan Hati Anak

  1. Assalamualaikum Puan. Terima kasih kerana berkongsi petua. Salam perkenalan dari saya..

    Ziey Nizam 🌼🌺🌼🌺

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge