Plan B

Salam. Artikel saya yang terbaru masih belum siap. Sebenarnya ia masih dalam bentuk kerangka lagi.

Dah beberapa malam saya menaip dan delete, akhirnya saya tidur sahaja.

Selain dari teringat dekat Elle kucing saya yang dah tak ada, saya memang takde idea langsung.

Bila baca semula artikel yang saya share semalam tu, bahawa kita jangan berendam lama sangat dalam masalah, maka saya dapat idea untuk tukar plan.

Ya plan B.

Saya draf kerangka artikel lebih kurang sama untuk dibuat.

Saya harap plan B ni berhasil, kalau tak pun ia menghubungkan saya kepada plan C dan seterusnya —> harap-harap tak perlulah haha.

Lagipun kenapa diciptakan banyak-banyak huruf A-Z kalau kita tak boleh buat plan huruf selepasnya, kan? Ini falsafah ke alasan hehe.

Saya rasa biarlah saya hantar lambat asalkan saya hantar dengan perasaan puas hati. Agar saya tak cakap kenapalah bosan sangat artikel iols ini. Sendiri baca kata bosan apatah lagi orang lain. Sendiri perasan tak apa.

Oh plan B marilah kita bersahabat baik.

Biarpun takde siapa pun tertunggu-tunggu artikel terbaru ke tetapi….. jangan nak jadi loser tak tunaikan janji.

Just don’t ok!

Screenshot_2015-06-18-15-49-58_1

One thought on “Plan B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge