More than words

Sekarang saya gembira. Sebab saya dah hantar artikel. Jadi saya tak akan menulis panjang lebar (iya ke boleh ke hehe).

Lagu More Than Words ni kenangan dari zaman uni dulu. Nyanyi dengan roommate, Shida. Dia rajin salinkan doa istikharah, lagu yang sweet comel macam ni. Rupa dia sama macam Nurul Izzah masa muda. Iyelah masa tu NI memang muda pun hehe.

Lagu ni sangat manis bagi saya, dan menerangkan erti cinta yang sebenar-benarnya. Gitu.

Kenapa saya asyik share lagu cinta ni?

Sebab, artikel terbaru saya tentang cinta. Saya rasa tahap penulisan saya setakat ini begitulah, tentang anak-anak, cinta. Saya diajar untuk menulis sesuatu yang dekat dengan saya. Cuma kali ini, prospeknya sedikit berbeza. Kenalah tunggu ya nanti boleh baca —> bajet orang nak baca sangat T_T

Saya tuliskan lirik yang saya ingat.

More Than Words

Saying i love you

Is not the words i want to hear from you

It s not that i want you not to say

But if you only knew

How easy it would be

To show me how you feel

More than words

To show you feel

That your love for me is real

What would you do, if my heart was torn in two? —-> lirik favorite

Then you couldn t make things new

Just by saying i love you.

Selamat menonton. Abaikan anasir-anasir yang tidak baik. Hayati liriknya.

Ok esok saya berjuang buat hujahan pula, due hari Isnin ni. Ucapkan good luck kepada saya.

Jumpa lagi 😉 .

3 thoughts on “More than words

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge