Happy Birthday Norm

Hai. Hari ni birthday BFF saya Normah.

Saya sibuk juga jadi tak sempat membebel panjang.

Normah, kawan saya paling cun di universiti. Yang lain ada kategori lain, jangan nak sentap okeh 😉 .

vip club 401
Laila, Normah, Diana, Abun

Norm, happy birthday yang ke XX (rahsia). Semoga bahagia di dunia dan akhirat. Semoga beroleh semua kebaikan di dunia dan akhirat jua. Semoga geng kita kekal berkawan sampai bila-bila.

Aku kenal boipren/peminat/ stalker hang dari dulu malah pernah teman dating dulu kat Ocean bus stand Melaka. Kau baik hati, lurus, komited dan juga comel. Sila kembang.

Bab kesewelan hang tu, sama aje kita berempat. Sewel takpe, asalkan tidak menyusahkan orang lain dan sentiasa nak berubah ke arah kebaikan—> mode ustazah.

Happy Birthday Norm. Forever friends. Semoga kita berkesempatan tua bersama-sama. Semoga bahagia dengan Rezal, Inas dan Niyaz. 

Terimalah lagu Bruno Mars ini. Siapa ada BFF mesti tersentuh hati dengar.

Tak semua orang ada BFF, apalagi memahami kepentingannya. Terima kasih Allah berikan saya BFF, bukan 1, tetapi 5 orang sekali T_T.

Kadang-kadang, kita hanya dapat kirimkan doa untuk kenalan kita di harijadinya.

Screenshot_2015-01-23-18-37-16_1

https://www.youtube.com/watch?v=yJYXItns2ik

Enjoy your birthday 🙂 .

8 thoughts on “Happy Birthday Norm

  1. teringat bff masa sekolah, memang bff sangat banyak membahagiakan, tapi semakin dewasa masing-masing ada komitmen tersendiri, tapi bff tetap dlm hati…
    bff ni kalau ikutkan dari dulu sampai sekarang tak berubah, kalau sewel masa skolah makanya dah dewasa pun akan sewel juga. dan kat situlah kemanisannta bila jumpa je akan ulang tayang kisah dulu-dulu hehehe
    Mak Jemah Jual Vitamin recently posted…Tips Atasi Morning Sickness! Jangan Menangis Wahai IbuMy Profile

  2. Happy birthday Norma!!!! (Sambil lambai-lambai dari Tower opis aku ni memang nampak kot tower opis Norma) hihih..

    A ah…dia memang cantik pun. saya dah pernah jumpa!!!
    MK recently posted…100th!!My Profile

  3. aiks…smlm aku dah comment tp tak keluar?! Cissss!!

    Happy birthday Norma!!!

    Memang jelita orang nye – saya dah jumpa dah.
    MK recently posted…100th!!My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge