Lirik Asam Pedas Untuk Dia

Hai. Best ke lirikย Asam Pedas Untuk Dia tu ๐Ÿ˜‰ . Tak dapat menaip di blog macam rasa ada yang tak kena. Tinjau-tinjau tapi tak sempat komen atau menaip apa pun. Februari saya dah mula sibuk T_T. Kita tau kita sayangkan sesuatu tu bila kita kehilangannya, kan? Minggu ni lagu yang bermain di hati saya adalah OST Asam Pedas Untuk Dia. Cari official video youtube takde, lirik pun. Ada yang kena klik itu ini before download atau nak baca lirik. I is tak kuasa.

“Tak usah ditanya dari mana datang cinta”, balik-balik ulang lirik ni sebab tak tahu lirik lain.

Masa basuh baju sekolah, sental kasut, driving. Bukanlah romantik sangat pun ya suasana ibu-ibu menyanyi lagu-lagu ย OST ni ๐Ÿ™‚ .

Kadang-kadang masa tengok tv.

“Mama, kenapa asyik nyanyi lagu tu aje….”.

Tettttttt…..

Potonglah adik ni. Tak bolehlah Mama nak romantika de amour sikit.

Yang adik tu selalu feeling-feeling Frozen takpe? Let It Go. Do You Wanna Build A Snowman. Siap kostum lagi ๐Ÿ˜‰ .

Oklah, ini lagu kegemaran saya minggu ini. Terimalah liriknya….

(*lirik adalah menurut pendengaran telinga saya ya hehe)

 

LIRIK ASAM PEDAS UNTUK DIA

Dengarlah Rindu-Nurfahan Azizan

Kau curi hatiku dengan senyum manjamu

Membuai hatiku yang lara

Tak perlu mencuba hanya biasa saja

Bagiku kau sungguh mempesona

Tak usah ditanya dari mana datang cinta

Hadirnya tidak pernah terpaksa

Dirimu itulah mana cintaku berada

Akan jadi milikku selamanya

Sayang engkau dengarlah rinduku

Yang selalu dekat untukmu

Cintaku tercipta pada dirimu saja >>> (Yang ni key tinggi boleh guna suara dalam haha)

Tak akan berubah percayalah

 

Mereka dah tahu kisah ini akhirnya

Tentang kisah kita berdua

Bersama menempuh semua dugaannya

Ku akan di sisimu selamanya.

Untuk videonya KLIK SINI.

Sebenarnya ceritaAsam Pedas Untuk Dia” ni, saya tak surelah ending dia bagaimana. Sebab saya ni tipikal sikit jika jalan cerita dah mengarut, atau berulang-ulang,ย atau sengal sangat ๐Ÿ˜‰ ,ย saya akan berhenti juga menonton. Tak lah fanatik sangat nak beli novel ke. Saya lebih suka suspense hehe.

Cuma saya suka lirik lagu ASAM PEDAS UNTUK DIA-OST ni. Ia sweet. Jumpa lagi. Bye.

7 thoughts on “Lirik Asam Pedas Untuk Dia

  1. MJ: Macam kahwin paksa juga cerita dia ni. Boss kahwin dengan bibik untuk selesaikan masalah hutang bibik. Tapi sebenarnya dia sukew dah, tak nak mengaku. Selalu mak datin paksa anak kawin kan, ini tak. Sekian sinopsis hehe. Cerita lain sikit dari biasa awal2 tu.
    Titan: Hehe. Memang manis orangnya. Kalau pakai tudung sentiasa lagi comel.
    diana recently posted…Sabar separuh dari iman ๐Ÿ™‚My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge